NV2 verticale basis systeem 


Om je gevelbekleding perfect te kunnen plaatsen, heb je een montage systeem nodig. NV2 is het NVELOPE®-systeem voor verborgen bevestiging door middel van constructielijmverbindingen.

NV2 is geschikt voor het verborgen bevestigen van panelen met een lijmverbinding. Deze verlijming vindt plaats op de achterzijde van het paneel, waardoor je niets ziet van de montage. Verlijming met de NV2 kan een oplossing zijn voor verschillende panelen. Zo kan de gevelbekleding bestaan uit (geschikte) panelen van bijvoorbeeld vezelcement, HPL, aluminiumcomposiet en/of metalen panelen.

Ben je niet zeker van welk achterconstructiesysteem bij jouw gevel past? Neem contact op met onze expert voor gratis advies!

offerte-aanvraag-formulier

Kenmerken

  • Verborgen bevestigingssysteem door middel van een lijmverbinding.
  • Geschikt voor verschillende panelen.
  • NVELOPE®-wandbeugels vormen de basis en worden als enkele en dubbele beugels op de ondergrond geïnstalleerd.
  • Bevestiging in de slobgaten van de beugels zorgt voor een glijpunt-beugel welke de windbelasting op de gevelbekleding afdraagt naar de ondergrond.
  • Bevestiging in de ronde gaten van de beugels zorgt voor een vastpunt-beugel welke het eigen gewicht en het gewicht van de gevel kunnen opnemen.

De afstand tussen de NVELOPE-beugels en -profielen is afhankelijk van diverse zaken, waaronder; de afmetingen van de panelen, het gewicht van de panelen, de lokale windbelasting, etc. Wil je weten welke afstand nodig is in jouw project? Vraag vrijblijvend advies! 

Materiaal

Geproduceerd uit geëxtrudeerd 6005A T6 aluminium overeenkomstig met materiaalnorm EN 573-3 en productienorm EN 755. Aluminium 6005A is een middelsterke legering met uitstekende corrosiewerende kenmerken.

Goedkeuringen

British Board of Agrément (BBA) - 19/5671


Mogelijkheden

  1. NVELOPE-wandbeugels bieden de mogelijk om onregelmatigheden in de ondergrond te corrigeren en het verticale profiel perfect uit te lijnen.
  2. Groene isolators: standaard geassembleerde isolator van harde polypropyleen (geplaatst tussen de NVELOPE-wandbeugel en de ondergrond). Eventueel ook mogelijk zonder isolators.

Meer informatie

Wil je meer weten over het NV1 systeem en de montage van gevelbekleding bij toepassing van een geventileerde gevel?
We helpen je graag! Onze experts helpen je vrijblijvend verder met informatie, berekeningen of advies over onze producten.
 Andere bezoekers bekeken ook…

Aan het laden
Aan het laden
Close now