Werken bij SFS


Onze medewerkers zijn de drijvende kracht achter een succesvolle en dynamische onderneming. Groei met ons mee en maak deel uit van een agile team. Want samen geven we vorm aan de toekomst!SFS Benelux

Werken bij SFS Benelux betekent ook de ruimte krijgen om te werken aan jezelf. Medewerkers in ons team krijgen ruimschoots mogelijkheden om zich te blijven ontwikkelen en binnen SFS te groeien in hun loopbaan. Bij SFS maak je niet alleen deel uit van een internationaal bedrijf, je komt ook terecht in een toekomstgerichte omgeving waar je meewerkt aan innovatie en groei.

Menselijke kant

Bij SFS geven we echt om mensen. Met goede bijscholing en ontwikkelingsmogelijkheden helpen we onze medewerkers het beste uit zichzelf te halen. We bieden medewerkers de ruimte om zichzelf te zijn en zich te ontwikkelen.

Daarnaast waardeert SFS haar medewerkers met goede arbeidsvoorwaarden, zoals een bovenwettelijke hoeveelheid vakantiedagen en bijdrage aan onder meer ziektekostenregelingen en pensioenopbouw.

Ons bedrijf omarmt gelijke behandeling op de werkplek en staat open voor medewerkers met een beperking. We hanteren de strengste veiligheidseisen en borgen met regelmatige controles dat onze processen zo efficiënt mogelijk ingericht zijn. Daarnaast investeren we doorlopend in geavanceerde technologieën.
Aan het laden
Aan het laden
Close now