SFS Benelux


SFS Benelux is dé specialist voor gebouwschillen. We produceren systemen voor jouw gebouwen. Om te bevestigen, vast te zetten en te beschermen – en je te verzekeren van een veilige toekomst.


Uw gebouwen zijn ontworpen met het oog op de toekomst. Precies zoals wij ook werken. SFS Benelux is toonaangevend specialist op het gebied van de bouwschil in de Benelux.

Samen met onze klanten ontwikkelen en leveren we maatwerkoplossingen op het gebied van bevestigers, valbeveiligingssystemen, geventileerde gevels, dakbedekking en gevelbekleding. Vergaande technische ondersteuning en innovatie verzekeren u van toekomstbestendige oplossingen voor uw gebouwen.

Onze missie: We verzekeren u van een veilige toekomst

Nauwe samenwerking met u als klant stelt ons in staat de perfecte oplossing te bieden, afgestemd op uw specifieke situatie. Met het brede assortiment aan SFS producten en systemen stellen we niet alleen de toekomst van uw gebouwen, maar ook die van uw mensen en bedrijf veilig. Hoe? Dat leest u hieronder.

Voor uw gebouwen

SFS biedt ongeëvenaarde montagetechnieken op het gebied van dakbedekking. Onze achterconstructiesystemen zijn geschikt voor het bevestigen of vastzetten aan alle soorten gevels en gevelbekleding. Vanuit onze expertise adviseren we over de juiste systemen om uw project te versnellen en kunt u erop vertrouwen dat uw gebouw optimaal beschermd wordt, nu en in de toekomst.

Voor uw mensen

Wij kennen de risico’s van werken op hoogte – en stellen de veiligheid van uw mensen voorop. SFS biedt een compleet assortiment toekomstgerichte valbeveiligingssystemen, die in combinatie met onze trainingen, ervoor zorgen dat iedereen aan het eind van de dag veilig de bouwplaats verlaat.

Voor uw bedrijf

We zetten graag onze kennis in om uw bedrijf vooruit te helpen. Dat doen we met advies en berekeningen op maat, maar ook door zij aan zij te werken met uw medewerkers en ze vooruit te helpen met productdemonstraties en gerichte opleidingen.


Onze waarden

Slim
Wij gebruiken creativiteit en kwaliteit om geavanceerde producten en diensten aan te bieden die voor iedereen van meerwaarde zijn.

Toegewijd

Dankzij ons gepassioneerde en ondernemende team verlegt SFS voortdurend de grenzen in de bouw.

Inventief

SFS staat open voor nieuwe ideeën en gelooft in permanente verbetering om zo de meest innovatieve en inventieve oplossingen te bieden.
Aan het laden
Aan het laden
Close now