Valbeveiligingssystemen

De bekroonde valbeveiligingssystemen, ontwikkeld door SFS, beschermen mensen die op hoogte werken.

Een valbeveiligingssysteem is altijd ‘op maat’. Er moeten berekeningen gemaakt worden op basis van de dakafdichting en de potentiële belasting bij een val. Denk ook aan factoren zoals de hoogte van het gebouw, de valvrijheid en andere valrisico's, zoals daklichten. Wij laten je niet vallen, wij denken met je mee. Je krijgt bij ons volledig advies, levering en een zeer gebruiksvriendelijke installatie. Neem contact met ons op, of bekijk de systemen.

SFS Valbeveiligingssystemen

  • Geschikt voor alle traditionele dakconstructies
  • Systeem dat net zo lang, zo niet langer meegaat dan het gebouw
  • Voldoet aan alle wetgevingen    
                 

Twee functies Valbeveiliging

Wanneer werken op hoogte niet vermeden kan worden, dan biedt SFS oplossingen voor de volgende twee niveaus van veiligheid:
  1. Gebiedsbeperking
  2. Valstop
Al onze horizontale systemen zijn dus niet alleen op maat in te zetten op jouw dak, maar kunnen dus ook functioneel ingezet worden als gebiedsbeperkend, of valstop.

1. Gebiedsbeperking

Met een gebiedsbeperkingsysteem is er géén valgevaar. Het systeemt dicteert namelijk de web van de gebruiker. Geen opleiding van de gebruiker of reddingsplan nodig en minimale PBM’s (persoonlijke beschermingsmiddelen).     

2. Valstop

Met een valstopsysteem kan men dicht bij de dakrand komen. Daarbij bestaat dan wel de mogelijkheid dat de gebruiker valt. Maar, het innovatieve schokabsorberende systeem vangt hem of haar dan op. Bij dit systeem is een reddingsplan vereist en zijn PBM’s (persoonlijke beschermingsmiddelen) en een opleiding van de gebruiker nodig.

Haak aan bij SFS Valbeveiliging

Volledig advies, levering en zeer gebruiksvriendelijke installatie van een systeem dat net zo lang, zo niet langer meegaat dan het gebouw - want tegen alle weersinvloeden bestand.

Ga je in gesprek met onze valbeveiligingsexperts? Dan zorgen wij ervoor dat je kunt vertrouwen op de oplossing die je kiest. Download de whitepaper of neem direct contact met ons op.


Neem contact op
Aan het laden
Aan het laden
Close now