Center Point System


Geïntegreerde instelhulp voor snelle en
eenvoudige installatie van gevelpanelen

Met het nieuwe Center Point System is de installatie van geventileerde gevels supereenvoudig. De voorgemonteerde centreerhuls, boorpunt en speciale schroefdraadgeometrie zorgen voor een perfecte positionering van de bevestiger op de gevelplaat. Dankzij de gepatenteerde schroefdraad wordt de bevestiger beschermd tegen mogelijke overdraai-problemen, wat resulteert in een zekere installatie.


Perfect geplaatst in één stap

Eenvoudiger wordt het niet: dankzij de nieuwe centreerhuls en de vele voordelen van de bevestigers, is de installatie van de gevelpanelen altijd correct de eerste keer. Het bevestigen gaat snel, in één stap en zonder speciaal gereedschap. U bespaart tijd en vermijdt problemen door slecht aangedraaide bevestigingsmiddelen.


Voor mooie, duurzame gevels

Gevelpanelen zetten uit en krimpen onder invloed van temperatuurschommelingen. Dit kan leiden tot lelijke beschadigingen rondom de bevestigers, welke kostbaar zijn om te herstellen. Het Center Point System voorkomt deze schade op twee manieren: ten eerste blijft er geen materiaal van de centreerhuls achter in het boorgat, waardoor volledige uitzetting en krimp kan plaatsvinden. Ten tweede zorgt de conische vorm van de kop ervoor dat de panelen niet bekrast raken door beweging.


Ongelooflijk snel

Met het nieuwe Center Point System werk je meer dan twee keer zo snel als met een conventionele gevelklinknagel.


Productdetails


SFS oplossing
Categorie
Geventileerde gevel 

Vraag een sample aan: 

Wil je graag meer informatie en een sample ontvangen? 
Vraag deze aan door het onderstaande aanvraagformulier in te vullen. 

Eenvoudige installatie

Stap 1

Zorg ervoor dat een juiste hoek wordt behouden tijdens de hele installatie. Controleer of de boor zonder speling in de schroefaandrijving is gemonteerd.

Stap 2

Oefen druk uit bij lage rotatiesnelheid totdat de centreerhuls breekt.

Stap 3

Zodra de centreerhuls is gebroken, oefen meer druk uit en verhoog de rotatiesnelheid.

Bekijk onze Tightlapper® installatievideo

Meer informatie


Wilt u meer weten over onze bevestigingssystemen of over Center Point System van SFS? We helpen u graag! Onze experts helpen u vrijblijvend verder met informatie, berekeningen of advies over onze producten.


Aan het laden
Aan het laden
Close now