Overhead valbeveiligingssysteem


Heeft u werken op het dak van uw pand of moet u met regelmaat een inspectie uitvoeren op uw loopkranen? Met het overhead valbeveiligingssysteem van SFS kunnen meerdere gebruikers (tot vier personen) veilig werken in uitdagende werkomgevingen op hoogte.
 

Het overhead valbeveiligingssysteem biedt continu valbeveiliging en kan, afhankelijk van uw specifieke behoefte, zowel boven het hoofd (overhead) als aan de muur worden geïnstalleerd (wall-mounted). Uniek aan het systeem is de afneembare loopkat, die het mogelijk maakt voor een gebruiker om zich op een gemakkelijke manier te bewegen langs de lijn en over beugels en componenten.
  • Continu valbeveiliging voor meerdere gebruikers (tot vier personen)
  • Veelzijdige toepasbaarheid
  • Volledig conform industriestandaarden
Lees hier meer over de valbeveiligingssystemen van SFS.Voordelen

Uniek afneembare loopkat
De afneembare loopkat maakt moeiteloze verplaatsing mogelijk, voorziet in volledig handsfree werken en maakt het gebruik van meerdere apparaten per geïnstalleerde lijn overbodig.

Duurzaam product
Gebruik van hoogwaardige RVS componenten bieden een lange levensduur. Alle pakkingen zijn van EPDM (Ethyleen-Propyleen-Dieen-Monomeer) of NBR (Nitrilbutadieenrubber) waardoor ze bestand zijn tegen chemicaliën en corrosie en levenslang waterdicht zijn.

Technische ondersteuning van SFS Building Envelope Specialists
Ons technische team is zowel in-house als op locatie beschikbaar en is in het bezit van veel kennis en ervaring over veiligheidssystemen en de markt als geheel. Het SFS UK Centre of Excellence beschikt over een trainingsacademie en een in-house testfaciliteit, inclusief een testopstelling van 6x6 meter en een valtoren van maar liefst 12 meter hoog.

Verlengde garantie
Voor een complete gemoedsrust bieden we bestekschrijvers, installateurs en gebruikers een garantietermijn van 1 tot 24 jaar - of zelfs langer, afhankelijk van voorwaarden en projectspecificatie.

Toepassingen

Ontworpen om een veelzijdige oplossing te bieden voor een reeks uitdagende werksituaties op hoogte:
  • Modulaire bouwconstructie
  • Traileronderhoud
  • Interne bovenloopkraaninspecties
  • Onderhoud van treinen
  • Scheepvaart

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze valbeveiligingssystemen of over het overhead valbeveiligingssysteem van SFS? We helpen u graag! Onze experts helpen u vrijblijvend verder met informatie, berekeningen of advies over onze producten.

Direct contact met een expert
Aan het laden
Aan het laden
Close now