Chantier CO'Met


SFS Benelux en Guardian B.V.: een sterke combinatie voor de gehele gebouwschil in Orléans.

Situatie
Met CO'Met heeft Orléans de ambitie om op nationaal en europees niveau een voorloper te zijn in efficient bouwen.  In plaats van te investeren in een multifunctioneel gebouw, heeft Orléans ervoor gekozen een modulair en complementair complex te bouwen dat bestaat uit:
  • een sporthal met een capaciteit van 8.000 tot 10.000 zitplaatsen (waarvan Orléans Loiret Basket   de residentieclub zal zijn
  • een congrescentrum met een auditorium met 1.000 zitplaatsen
  • een expositiecentrum dat kan worden uitgebreid tot 33.000 m² (momenteel 10.000 m²)
Dit concept, dat uniek is in Frankrijk, zal het mogelijk maken grootschalige evenementen gelijktijdig te organiseren en tegelijkertijd de voorwaarden.

Oplossing
Wij als SFS, met onze kennis en ervaring in wandbevestiging en Guardian B.V. met hun jarenlange ervaring op het gebied van vlakdakbevestiging, hebben samen een toegevoegde waarde kunnen leveren aan dit vooruitstrevend project. Zo hebben we vanuit deze samenwerking alle bouwschilbevestigers mogen leveren, wat neer komt op 790.000 door ons geleverde producten. Hierdoor kunnen we garant staan voor de veiligheid en duurzaamheid van de bevestigingssystemen. Met het oog op de toekomst, hopen we, samen met Guardian B.V., nog vele van dit soort projecten te mogen realiseren.

Project informatie

Oplossing
SDRT, SD14, SD6 , SL2, SL3

Applicatie OEM
Cassette bevestiging primair/secundair

Installateur
Vincent Piront BE

Architect
Jacques Ferrier Architectuur, Populous, Chaix et Morel

Locatie
Orléans, Frankrijk
Aan het laden
Aan het laden
Close now