Losse ankerpunten


Met de losse ankerpunten van SFS bent u op een kosteneffectieve manier gegarandeerd van valbeveiliging voor één gebruiker.


De ankerpunten zijn 360 graden roteerbaar en bieden de gebruiker daarmee optimale bewegingsvrijheid. Het draaipunt kan worden verankerd aan staal, beton, schokabsorberende paalsystemen of touwtoegangsystemen. Hierdoor zijn deze losse verankeringspunten niet alleen toepasbaar voor valbeveiliging, maar ook voor gebiedsbeperking, werkpositionering en abseilen.

  • Valbeveiliging voor één gebruiker
  • Veelzijdige toepasbaarheid
  • Volledig conform industriestandaarden

De 360 graden roteerbare ankerpunten zorgen voor een optimale bewegingsvrijheid en kunnen overal worden geïnstalleerd.

Duurzaam product
Gebruik van hoogwaardige RVS componenten bieden een lange levensduur. Alle pakkingen zijn van EPDM (Ethyleen-Propyleen-Dieen-Monomeer) of NBR (Nitrilbutadieenrubber) waardoor ze bestand zijn tegen chemicaliën en corrosie en levenslang waterdicht zijn.

Technische ondersteuning van SFS Building Envelope Specialists
Ons technische team is zowel in-house als op locatie beschikbaar en is in het bezit van veel kennis en ervaring over veiligheidssystemen en de markt als geheel. Het SFS UK Centre of Excellence beschikt over een trainingsacademie en een in-house testfaciliteit, inclusief een testopstelling van 6x6 meter en een valtoren van maar liefst 12 meter hoog.

Verlengde garantie
Voor een complete gemoedsrust bieden we bestekschrijvers, installateurs en gebruikers een garantietermijn van 1 tot 24 jaar - of zelfs langer, afhankelijk van voorwaarden en projectspecificatie.

Toepassingen

De losse ankerpunten van SFS zijn ontworpen als een veelzijdige oplossing voor diverse situaties, denkt u hierbij aan:
  • Onderhoudswerkzaamheden
  • Glas- en gevelreiniging
  • Abseilen
  • Inzet als pendule-anker

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze valbeveiligingssystemen of over de losse ankerpunten van SFS? We helpen u graag! Onze experts helpen u vrijblijvend verder met informatie, berekeningen of advies over onze producten.

Direct contact met een expert
Aan het laden
Aan het laden
Close now