Losse ankerpunten


Wanneer valbeveiliging moet worden voorzien tegen een lage investering, zonder in te leveren op kwaliteit. Als de budgetten nét even wat lager zijn, maar veelzijdigheid behoort tot de wensen 


- Wij laten je niet vallen.

Losse ankerpunten zijn ideaal om tegen lage investeringen valbeveiliging te voorzien op platte daken. Voor werkpositionering kan de installatie van één los ankerpunt al voldoende zijn. Wanneer er behoefte is aan meer bewegingsvrijheid kunnen er simpelweg meerdere ankerpunten worden geïnstalleerd.

Veelzijdige toepasbaarheid

Denk bij toepasbaarheid voornamelijk aan onderhoudswerkzaamheden, glas- en gevelreiniging of regelmatige inspecties. De ankerpunten zijn 360 graden roteerbaar zodat de gebruiker voldoende bewegingsvrijheid ervaart.

Wanneer er over een groter oppervlak werkzaamheden moeten plaatsvinden kan er simpelweg worden uitgebreid in losse ankerpunten. De losse ankerpunten van SFS dienen dan als een basissysteem in horizontale valbeveiliging of als pendule-ankers.

Benieuwd of de losse ankerpunten van SFS een oplossing zijn  voor jouw project? Neem contact met ons op en we brengen je graag op de hoogte!

Voordelen

  • Conform industriestandaarden
  • Kosteneffectieve oplossing
  • Valbeveiliging voor één gebruiker
  • Veelzijdige toepasbaarheid
  • Eenvoudige installatie
  • Duurzaam product

Haak aan bij SFS Valbeveiliging

Volledig advies, levering en gebruiksvriendelijke installatie van een systeem dat net zo lang, zo niet langer meegaat dan het gebouw - want tegen alle weersinvloeden bestand.

Ga je in gesprek met onze valbeveiligingsexperts? Dan zorgen wij ervoor dat je kan vertrouwen op de oplossing die je kiest. Download de whitepaper of neem contact met ons op.

Neem contact op
Aan het laden
Aan het laden
Close now