NV1 verticale basis systeem


Om je gevelbekleding perfect te kunnen plaatsen, heb je een montage systeem nodig. NV1 is de basisoplossing van SFS, geschikt voor diverse typen gevelbekleding.

NV1 is geschikt voor bevestiging van gevelbekleding vanaf de voorzijde met behulp van schroeven of klinknagels. De gevelbekleding kan bestaan uit panelen van bijvoorbeeld vezelcement, HPL, aluminiumcomposiet en metalen panelen.

Weet je niet zeker welk montage systeem bij jouw gevelbekleding past? Neem contact op met onze expert voor gratis advies! 
offerte-aanvraag-formulier

Kenmerken

  • Basis verticaal achterconstructiesysteem voor de geventileerde gevel.
  • NVELOPE®-systeem, geschikt voor diverse soorten gevelbekleding.
  • NVELOPE®-wandbeugels vormen de basis en worden als enkele en dubbele beugels op de ondergrond geïnstalleerd.
  • NVELOPE-L en T-profielen worden met behulp van SFS-bevestigers vastgezet op de wandbeugels.
  • Bevestiging in de slobgaten van de beugels zorgt voor een glijpunt-beugel welke de windbelasting op de gevelbekleding afdraagt naar de ondergrond.
  • Bevestiging in de ronde gaten van de beugels zorgt voor een vastpunt-beugel welke het eigen gewicht en het gewicht van de gevel kunnen opnemen.


De afstand tussen de NVELOPE-beugels en -profielen is afhankelijk van diverse zaken, waaronder de afmetingen van de panelen, het gewicht van de panelen, de lokale windbelasting, etc. Weten welke afstand je aan moet houden in jouw project? Vraag advies!


Materiaal

Geproduceerd uit geëxtrudeerd 6005A T6 aluminium overeenkomstig met materiaalnorm EN 573-3 en productienorm EN 755. Aluminium 6005A is een middelsterke legering met uitstekende corrosiewerende kenmerken.

Goedkeuring

British Board of Agrément (BBA) - 19/5671

Mogelijkheden

  1. NVELOPE-wandbeugels bieden de mogelijk om onregelmatigheden in de ondergrond te corrigeren en het verticale profiel perfect uit te lijnen.
  2. Groene isolators standaard geassembleerde isolator van harde polypropyleen (geplaatst tussen de NVELOPE-wandbeugel en de ondergrond). Eventueel ook mogelijk zonder isolators.
Meer informatie

Wil je meer weten over het NV1 systeem en de montage van gevelbekleding bij toepassing van een geventileerde gevel?
We helpen je graag! Onze experts helpen je vrijblijvend verder met informatie, berekeningen of advies over onze producten.

Andere bezoekers bekeken ook…

Aan het laden
Aan het laden
Close now