NV4 verborgen mechanische bevestigingssysteem (Trespa)


Om je gevelbekleding perfect te kunnen plaatsen, heb je een montage systeem nodig. NV4 is het NVELOPE®-systeem welke geschikt is voor een verborgen, mechanische bevestiging.

NV4 is geschikt voor de bevestiging van diverse typen gevelbekleding vanaf de achterzijde met behulp van de SFS-blindklinknagel. De gevelbekleding bestaat uit Trespa Meteon HPL.

De horizontale NV4-profielen worden aan de verticale profielen van het basissysteem bevestigd. Panelen worden met behulp van gemonteerde hangers op de achterzijde van de panelen op hun plek ingehangen.

Weet je niet zeker welk montage systeem bij jouw gevelbekleding past? Neem contact op met onze expert voor gratis advies!

offerte-aanvraag-formulier

Kenmerken

  • Systeem voor verborgen, mechanische bevestiging van verticale gevelbekleding van Trespa.
  • De horizontale NVELOPE®-profielen worden aan de verticale profielen bevestigd. Panelen voor geventileerde gevels worden aan de horizontale profielen opgehangen en bevestigd met hangers en verstelbare hangers.
  • NVELOPE® ‘T’- en ‘L’-profielen worden vastgezet met NVELOPE®-tussensteunen die op verschillende punten vast en flexibel zijn bevestigd.
  • NVELOPE®-steunen met flexibele bevestigingspunten absorberen de windbelasting en maken uitzetten en krimpen mogelijk.
  • NVELOPE®-steunen met vaste bevestigingspunten absorberen het verticale eigengewicht.

De afstand tussen NVELOPE®-wandbeugels is afhankelijk van de kenmerken van de bekleding zoals de afmetingen en het gewicht en de lokale windbelasting. Wil je advies over de afstand die je binnen jouw project moet aanhouden? Vraag advies!


Materiaal

Geproduceerd uit geëxtrudeerd 6005A T6 aluminium overeenkomstig met materiaalnorm EN 573-3 en productienorm EN 755. Aluminium 6005A is een middelsterke legering met uitstekende corrosiewerende kenmerken.


Goedkeuring

British Board of Agrément (BBA) - 09/4678


Mogelijkheden

  1. NVELOPE-wandbeugels bieden de mogelijk om onregelmatigheden in de ondergrond te corrigeren en het verticale profiel perfect uit te lijnen.
  2. Groene isolators: standaard geassembleerde isolator van harde polypropyleen (geplaatst tussen de NVELOPE-wandbeugel en de ondergrond). Eventueel ook mogelijk zonder isolators.Meer informatie

Wil je meer weten over het NV4 systeem voor verborgen, mechanische bevestiging van Trespa gevelbekleding?
We helpen je graag! Onze experts helpen je vrijblijvend verder met informatie, berekeningen of advies over onze producten.

Andere bezoekers bekeken ook…

Aan het laden
Aan het laden
Close now