NV6 zichtbare bevestiging houten gevelbekleding


Om je gevelbekleding perfect te kunnen plaatsen, heb je een montage systeem nodig. NV6 is de SFS oplossing voor zichtbare bevestiging van houten gevelbekleding.

offerte-aanvraag-formulier

Eigenschappen

  • Systeem voor ondersteuning van verticale latten inclusief gevelbekleding (voor zowel verticale als horizontale gevelbekleding).
  • Houten latten kunnen worden gebruikt om vervolgens houten bekleding/beschotwerk en multiplex op te bevestigen.
  • Het plaatwerk kan dienen als ondergrond voor andere materialen zoals koper en zink.
  • Vaste en flexibele bevestigingspunten geplaatst op de NV6-adapters maken uitzetting en krimp mogelijk.

De tussenruimte tussen NVELOPE®-wandbeugels is afhankelijk van de gevelbekleding zoals de afmetingen, het gewicht van de gevelbekleding en de lokale windbelasting. Wil je advies over de afstand die je binnen jouw project moet aanhouden? Vraag advies!


Opbouw

Het NV6 systeem is geschikt voor twee soorten houten gevelbekleding: verticaal en horizontaal. De opbouw hangt af van het type.

Verticale houten gevelbekleding
Op de verticale NVELOPE®-wandbeugels worden de NVELOPE®-carriers geplaatst. De carriers zijn geschikt voor het installeren van een enkele en een dubbele houten stijl.

Horizontale houten gevelbekleding
Op de verticale NVELOPE®-wandbeugels worden de NVELOPE®-carriers geplaatst. In de carriers kunnen vervolgens verticale stijlen geplaatst worden. Vervolgens kunnen horizontale regels aangebracht worden.


Materiaal

Geproduceerd uit geëxtrudeerd 6005A T6 aluminium overeenkomstig met materiaalnorm EN 573-3 en productienorm EN 755. Aluminium 6005A is een middelsterke legering met uitstekende corrosiewerende kenmerken. De NVELOPE-carriers voor dit systeem zijn geproduceerd uit aluminium met een minimale kwaliteit van EN AW 6063 T66.


Goedkeuring

British Board of Agrément (BBA) - 19/5671

Mogelijkheden

  1. NVELOPE-wandbeugels bieden de mogelijk om onregelmatigheden in de ondergrond te corrigeren en het verticale profiel perfect uit te lijnen.

  2. Groene isolators: standaard geassembleerde isolator van harde polypropyleen (geplaatst tussen de NVELOPE-wandbeugel en de ondergrond). Eventueel ook mogelijk zonder isolators.Meer informatie

Wil je meer weten over het NV6 systeem voor zichtbare bevestiging van houten gevelbekleding?
We helpen je graag! Onze experts helpen je vrijblijvend verder met informatie, berekeningen of advies over onze producten.


Andere bezoekers bekeken ook...

Aan het laden
Aan het laden
Close now