NV7 verborgen bevestiging aluminium gevelcassettes  


Om je gevelbekleding perfect te kunnen plaatsen, heb je een montage systeem nodig. NV7 is de SFS oplossing voor verborgen bevestiging van aluminium gevelcassettes.

Het NV7 systeem maakt gebruik van het NVELOPE®-systeem in combinatie met SFS bevestigers voor een gevelbekleding bestaande uit cassettes.

NV7 is het NVELOPE®-systeem geschikt voor de bevestiging van cassettes (aluminiumcomposiet (ACM), zink of aluminium) aan de gevel.

Weet je niet zeker welk montage systeem bij u aluminium gevel cassettes past? Neem contact op met onze expert voor gratis advies!

Eigenschappen

  • De NV7-profielen worden vastgezet op NVELOPE®-wandbeugels die op verschillende punten vast en flexibel zijn bevestigd.
  • De cassettehangers kunnen aan beide zijden van het speciale NV7-profiel gemonteerd worden op de gewenste locatie. De speciale cassettes zijn vervolgens eenvoudig in te hangen.
  • NVELOPE®-wandbeugels welke dienen als vast punt dragen het eigen gewicht af naar de ondergrond.
  • NVELOPE®-wandbeugels welke dienen als flexibel punt nemen de windbelasting op en maken uitzetting en krimp van het verticale profiel mogelijk.


De afstand tussen NVELOPE®-wandbeugels is afhankelijk van de kenmerken van de bekleding zoals de afmetingen en het gewicht en daarnaast speelt de lokale windbelasting een belangrijke rol. Wil je advies over de afstand die je binnen jouw project moet aanhouden? Neem dan vrijblijvend contact op!


Materiaal

Geproduceerd uit geëxtrudeerd 6005A T6 aluminium overeenkomstig met materiaalnorm EN 573-3 en productienorm EN 755. Aluminium 6005A is een middelsterke legering met uitstekende corrosiewerende kenmerken.


Goedkeuring

British Board of Agrément (BBA) - 19/5671

Mogelijkheden

  1. NVELOPE-wandbeugels bieden de mogelijk om onregelmatigheden in de ondergrond te corrigeren en het verticale profiel perfect uit te lijnen.

  2. Groene isolators: standaard geassembleerde isolator van harde polypropyleen (geplaatst tussen de NVELOPE-wandbeugel en de ondergrond). Eventueel ook mogelijk zonder isolators.

Meer informatie

Wil je meer weten over het NV7 systeem voor verborgen bevestiging van gevel cassettes? We helpen je graag!
Onze experts helpen je vrijblijvend verder met informatie, berekeningen of advies over onze producten.


Andere bezoekers bekeken ook...

Aan het laden
Aan het laden
Close now