NV5 verborgen bevestigingssysteem (Trespa)


Om je gevelbekleding perfect te kunnen plaatsen, heb je een montage systeem nodig. NV5 is de SFS oplossing voor verborgen bevestiging van Trespa gevelbekleding.

NV5 is geschikt voor de bevestiging van Trespa Meteon HPL. Panelen worden aan de onderzijde ondersteund door het horizontale NV5-profiel dat de bovenzijde van de panelen ondersteunt. Verticale naden kunnen open of gesloten zijn, of gevormd worden door halve overlappingen met op maat gemaakte paneelranden voor een verborgen bevestiging.

Weet je niet zeker welk montage systeem bij jouw gevelbekleding past? Neem contact op met onze expert voor gratis advies!
offerte-aanvraag-formulier

Kenmerken

  • Systeem voor verborgen bevestiging/mechanische bevestiging voor Trespa Meteon HPL.
  • De panelen worden aan de onderzijde ondersteund door het horizontale NVELOPE® NV5 (ts300)-profiel dat de panelen op hun plaats houdt.
  • Verticale naden kunnen open of gesloten zijn, of gevormd worden door halve overlappingen met op maat gemaakte paneelranden voor een verborgen bevestiging.
  • Afzonderlijke panelen kunnen worden verwijderd voor onderhoud of vervanging.
  • NVELOPE®- ‘L’-profielen worden vastgezet met NVELOPE®-wandbeugels die op verschillende punten vast en flexibel zijn bevestigd.
  • NVELOPE®-wandbeugels welke dienen als vast punt dragen het eigen gewicht af naar de ondergrond.
  • NVELOPE®-wandbeugels welke dienen als flexibel punt nemen de windbelasting op en maken uitzetting en krimp van het verticale profiel mogelijk.

De afstand tussen NVELOPE-wandbeugels is afhankelijk van de kenmerken van de bekleding zoals de afmetingen en het gewicht en daarnaast speelt de lokale windbelasting een belangrijke rol. Wil je advies over de afstand die je binnen jouw project moet aanhouden? Neem vrijblijvend contact op!


Materiaal

Geproduceerd uit geëxtrudeerd 6005A T6 aluminium overeenkomstig met materiaalnorm EN 573-3 en productienorm EN 755. Aluminium 6005A is een middelsterke legering met uitstekende corrosiewerende kenmerken.


Goedkeuringen

British Board of Agrément (BBA) - 09/4678


Mogelijkheden

  1. NVELOPE-wandbeugels bieden de mogelijk om onregelmatigheden in de ondergrond te corrigeren en het verticale profiel perfect uit te lijnen.

  2. Groene isolators: standaard geassembleerde isolator van harde polypropyleen (geplaatst tussen de NVELOPE-wandbeugel en de ondergrond). Eventueel ook mogelijk zonder isolators .

Meer informatie

Wil je meer weten over het NV5 systeem verborgen bevestiging van Trespa gevelbekleding? We helpen je graag!
Onze experts helpen je vrijblijvend verder met informatie, berekeningen of advies over onze producten.
 

Andere bezoekers bekeken ook…

Aan het laden
Aan het laden
Close now