Brighthouse campusgebouw


Advisering en levering van constructieve gevelbevestigingen voor Brighthouse Venlo

Situatie
Voor twee Brightlands campussen waarin bedrijfsleven, (toegepast) onderzoek en onderwijs samengebracht worden in één open en innovatief ecosysteem mocht SFS in samenwerking met ZND Nedicom adviseren over een passende bevestigingsmethodiek van sandwichpanelen aan een betonnen draagconstructie.

Oplossing
Sandwichpaneel bevestigd aan beton is een steeds vaker voorkomende toepassing. Vooruitlopend op deze trend heeft SFS een hybride-schroef ontwikkeld met de kenmerken van de beproefde sandwichpaneelschroef die geschikt is om zelftappend in beton gebruikt te worden.

Voordelen
De MXC  sandwich betonschroef is de eerste op de markt voorzien van een ETA-20/0115 waarbij toepassing en prestatie zorgvuldig getest en gedocumenteerd zijn. ETA 20/0115 neemt binnen de bouwwereld een steeds prominentere plek in. De MXC sandwich betonschroef is geschikt voor eenvoudige, betrouwbare verwerking voor toepasbaarheid op gescheurd en ongescheurd beton. De schroef is uitgevoerd in hoogwaardig materiaal A4, waarmee een lange levensduur is garandeerd.

Kenmerkend voor deze nieuwe generatie schroefankers zijn de snelle montage, de hoge belastbaarheid en het brede scala aan toepassingen. De schroefankers kunnen dicht bij de rand worden gemonteerd zonder gebruik van momentsleutel.

Project informatie

Oplossing
MXC

Applicatie OEM
Sandwichelement SAB

Installateur
ZND Nedicom

Architect
Pauwert Architectuur

Hoofd aannemer
Heerkens van Bavel Bouw

Locatie
Venlo, Geleen

Aan het laden
Aan het laden
Close now