Samen één Samen één Samen één
 • 24 per week
 • HBO
 • 3+ Jaar ervaring
 • Helmond

QHSE adviseur (parttime)


Met veel ruimte om je ding te doen!


Functieomschrijving

We zijn niet alleen specialist voor specifieke bouwoplossingen, maar ook leidend in een goed en veilig werkklimaat. Een open, collegiale sfeer waarin je de ruimte krijgt om je te ontwikkelen en initiatief te nemen. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid, maar ook de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed ‘bevestigd’ bij ons! Onze medewerkers staan bij ons op één. Want een gezond, succesvol internationaal opererend bedrijf kan niet zonder goede mensen; zij bepalen het succes van onze organisatie. In samenwerking met onze partners trekken onze mensen op als één team. Werken bij SFS kenmerkt zich door korte communicatielijnen, veel eigen verantwoordelijkheid en ruimte om je te ontwikkelen. En dat alles binnen een cultuur waar iedereen zichzelf kan zijn en niemand er alleen voor staat. Jij past bij ons wanneer jij je goed voelt in een dynamische omgeving waarin je veel vrijheid krijgt en goed om kunt gaan met de daarbij horende verantwoordelijkheid.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Een gezonde en veilige werkplek; dat is waar je dag in - dag uit naar streeft. De veiligheid van je collega’s, daar doe je het allemaal voor. Dankzij jouw inspanningen als QHSE adviseur wordt er volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden gewerkt en voeren collega's hun werkzaamheden op een veilige, gezonde en zo milieubewuste manier uit. Alles op het gebied van QHSE gaat door jouw handen. Jij bent de moderne QHSE adviseur gericht op een veilig, gezond en duurzaam kwaliteits- en veiligheidsbeleid. Je stelt handboeken, procedures en documentatie op en beheert deze. Je adviseert proactief over kwaliteit, veiligheid en gezondheid en stelt een QSHE zorgsysteem, RI&E's en BHV/ calamiteitenplannen op. Wanneer het gaat om de operatie, ben je als QSHE adviseur ook verantwoordelijk voor de uitvoering van audits en inspecties. Verder behoort voorlichting en training over QHSE tot je werkzaamheden. En doet zich ergens een incident voor? Dan draag jij zorg voor het onderzoek daarvan inclusief de rapportage.

De afdeling

Je werkt zelfstandig vanuit je expertise en rapporteert aan de managing director. In de dagelijkse praktijk werk je op kantoor maar ben je ook regelmatig op de productievloer en het magazijn te vinden. Omdat SFS onderdeel uitmaakt van een wereldwijd opererend concern is er back up vanuit een internationaal platform van collega's. In deze functie ben je ook verantwoordelijk voor het coördineren van verbetervoorstellen uit de organisatie.


Herken je je in onze kernwaarden; betrouwbaar, toegewijd en inventief.
Daar staan we voor. Samen één!

Over ons


SFS is een snelgroeiende, financieel gezonde toeleverancier en Europees producent in de bouwbranche. De volgende merken zijn vertegenwoordigd: SFS, Guardian en Gesipa. SFS Group Nederland is gevestigd in Helmond en onderdeel van multinational SFS Group in Zwitserland. SFS Group is wereldwijd in 26 landen met ruim 14.000 medewerkers actief op meer dan 80 locaties.

SFS Group Nederland


De Nederlandse organisatie produceert slimme oplossingen voor de bouw. Denk aan bevestigingssystemen voor daken, gevelsystemen, houtbouw, ramen, deuren en industrie. Ze leveren toegevoegde waarde door deskundig advies, hoogwaardige producten en uitstekende systemen, zodat klanten veilige en duurzame gebouwen kunnen neerzetten.

Cultuur


Bij SFS Group Nederland werken zo een 60 bevlogen en trotse medewerkers. De cultuur van de organisatie laat zich omschrijven als een no-nonsens (technische) omgeving met
betrokken medewerkers. Open, informeel en professioneel.
Richt je werkdag in zoals dat jou past! 
Of je liever thuis, of op kantoor bent, van 9 tot 5, of flexibel werkt; jij bepaalt wat voor jou het meest efficient werkt.
Een extra dagje vrij
30 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband en de mogelijkheid om 1 week verlof bij te kopen.
Stevige secundaire arbeidsvoorwaarden
Een bovengemiddelde pensioenregeling, 8% vakantiegeld, sportvergoeding, bonusregeling en winstuitkering zit allemaal in ons voordelenpakket bij een vast dienstverband.

Wat vragen we van jou?

 • HBO werk- en denkniveau verkregen door opleiding of werkervaring, richting techniek;
 • Bij voorkeur een afgeronde HVK opleiding in combinatie met een technische opleiding.
 • Je bent enthousiast, denkt oplossingsgericht en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Je hebt ervaring met het opzetten en onderhouden van managementsystemen binnen een technische productieomgeving;
 • Je brengt jouw ideeën en initiatieven gemakkelijk naar voren en stemt af via korte lijnen;
 • Je bent commercieel, klant- en servicegericht en werkt graag in teamverband ook met andere disciplines samen;
 • Het beheersen van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is een vereiste; Frans en Duits is een pre;
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor veiligheid technische gerelateerde zaken;
 • Kennis van MS Office (Excel), ISO 9001 en 14001;
 • Je bent goed in administratieve zaken, precies, kritisch en proactief.

Wat bieden wij?

 • Een goed salaris dat past bij de functie, opleiding en ervaring;
 • Een dienstverband voor 24 uur per week;
 • Bedrijfspensioenregeling;
 • Maar liefst 30 verlofdagen bij een fulltime dienstverband;
 • Flexibele werktijden voor goede work/life balance;
 • De mogelijkheid om gerichte bijscholingscursussen/opleidingen te volgen;
 • Een zelfstandige, specialistisch en uitdagende functie in een internationale en dynamische onderneming;
 • Heel veel ruimte voor nieuwe initiatieven en verbetermogelijkheden;
 • Wij stimuleren een gezonde levensstijl; vers fruit op kantoor; leaseplan voor een nieuwe (e-)bike en sporten van de zaak;
 • Maar we houden ook van een feestje waaronder leuke uitjes met de Personeelsvereniging;
 • En bovenal een fijne werksfeer in een team van gedreven en enthousiaste collega's.
Herken jij jezelf in onze kernwaarden; betrouwbaar, toegewijd en inventief? Samen één! Daar staan we voor. Klinkt dit als de mooie volgende stap in jouw loopbaan?

Klinkt dit als de mooie volgende stap in jouw loopbaan?

Stuur je CV met motivatie naar hrm-nl@sfs.com. Mochten er vragen zijn over de sollicitatie dan kun je bellen, mailen of appen naar Yvonne Wildenberg, HR Manager.

Mail: yvonne.wildenberg@sfs.com 
Bel: 0031 (0)6 114 080 44
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Aan het laden
Aan het laden
Close now