NVELOPE® Thermal Solutions

Optimale oplossingen, uitstekende prestaties


Voor het ideale ontwerp voor uw project moet u rekening houden met een aantal belangrijke aspecten, waaronder brandveiligheid, type en duurzaamheid van de materialen, budget. Daarnaast zijn de thermische prestaties van een gevel van steeds groter belang.

Het kan lastig zijn om de ideale thermische oplossing te vinden voor uw project waarbij al de bovengenoemde aspecten in balans zijn. De SFS Thermal Solutions maken dit proces eenvoudiger door gebruik te maken van het brede scala aan NVELOPE®-achterconstructiesystemen voor geventileerde gevels.

De thermische prestatiekloof overbruggen

Met behulp van een gepatenteerde technologie heeft SFS een hoogwaardige oplossing gecreëerd die bescherming biedt tegen degradatie van de thermische laag, zodat de prestaties niet afnemen. In combinatie met de keuze uit aluminium of roestvrij stalen wandbeugel zorgt dit ervoor dat voor elk project een oplossing op maat kan worden gecreëerd.

Eigenschappen en voordelen


  • Voorgemonteerd
    Alle systemen uit het Thermal Solutions-assortiment worden voorgemonteerd geleverd om het risico van verkeerde installatie te verkleinen zodat u geen tijd verspilt aan montage- of correctiewerkzaamheden op locatie.

  • Technische ondersteuning
    Zoals bij alle NVELOPE-producten bieden wij volledige technische ondersteuning

  • Garantie
    Zoals bij alle NVELOPE-producten bieden wij een toonaangevende garantie.  


Verkleinen prestatieverschil
De niet-samendrukbare isolatielaag op de NVELOPE VB+Thermal-, NVELOPE HB+Thermal- en de NVELOPE NVS+Thermal-producten vermindert de effecten van degradatie door samendrukking van de thermische onderbreking. Dit helpt het prestatieverschil tussen theorie en praktijk te verkleinen.

De juiste bevestigingsoplossing vinden voor uw project

Onze oplossingen bieden een range aan thermische prestaties, van goed tot uitzonderlijk, afgestemd op het beschikbare budget. Door een zorgvuldige keuze uit het assortiment kunt u de dikte van de isolatie effectief verminderen, waardoor de totale kosten voor de gevelopbouw dalen.


 
NVELOPE® VB & HB-assortiment uitgerust met kunststof isolators
Aluminium wandbeugels worden geleverd met een groene kunststof ‘isolator’. De isolator biedt een zeker thermisch voordeel, maar zijn voornaamste functie is het voorkomen van potentiële galvanische corrosie tussen bijvoorbeeld metselwerk en aluminium.
NVELOPE® VB & HB + thermische range
Door de warmtegeleidingscoëfficiënt van aluminium zijn de warmteverliezen door aluminium wandbeugels aanzienlijk. De thermische laag voorkomt niet alleen deze warmteverliezen, maar maakt ook gebruik van de unieke technologie van SFS, waardoor de isolatie niet wordt samengedrukt tijdens het installeren van de wandbeugel.
NVELOPE® NVS-assortiment
Deze tussensteunen zijn gemaakt van roestvast staal 316. Ze hebben niet alleen een lagere thermische geleidbaarheid maar zijn ook corrosiebestendig. Er is dus geen isolator nodig om de wandbeugel van de ondergrond te scheiden.
NVELOPE® NVS + thermische range
De ‘ultieme’ oplossing voor geoptimaliseerde thermische prestaties doordat de lagere thermische geleidbaarheid van roestvast staal is gecombineerd met de niet-samendrukbare thermische isolator met een hogere Rc-waarde (lagere U-value) van de gevelopbouw als resultaat.

Technische productbladen


Aan het laden
Aan het laden
Close now