Samen één Samen één Samen één
 • 24 per week
 • HBO
 • 3+ Jaar ervaring
 • Helmond

QHSE-adviseur (24 uur)


Staan veiligheid, gezondheid en kwaliteit bij jou op nummer één?


Functieomschrijving

De veiligheid van je collega’s, daar doe je het allemaal voor. Dankzij jouw inspanningen als QHSE-adviseur wordt er volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden gewerkt en voeren collega's hun werkzaamheden op een veilige, gezonde en zo milieubewuste manier uit. Alles op het gebied van QHSE gaat door jouw handen. Je schrijft een handboek, procedures en beheert deze. Je stelt een QSHE-zorgsysteem, RI&E's en BHV/calamiteitenplannen op. Wanneer het gaat om de operatie, ben je als adviseur ook verantwoordelijk voor de uitvoering van audits en inspecties. Verder behoort voorlichting en training over QHSE tot je werkzaamheden. In deze functie ben je ook verantwoordelijk voor het coördineren van verbetervoorstellen uit de organisatie.

Jouw afdeling:

Je werkt zelfstandig vanuit je expertise en rapporteert aan de HR Manager. In de dagelijkse praktijk werk je op kantoor maar ben je ook regelmatig op de productievloer en het magazijn te vinden. Omdat SFS onderdeel uitmaakt van een wereldwijd opererend concern is er een internationaal platform van collega's.

Herken je je in onze kernwaarden; betrouwbaar, toegewijd en inventief.
Daar staan we voor. Samen één!

Over ons


SFS is een snelgroeiende, financieel gezonde toeleverancier en Europees producent in de bouwbranche. De volgende merken zijn vertegenwoordigd: SFS, Guardian en Gesipa. SFS Group Nederland is gevestigd in Helmond en onderdeel van multinational SFS Group in Zwitserland. SFS Group is wereldwijd in 26 landen met ruim 14.000 medewerkers actief op meer dan 80 locaties.

SFS Group Nederland


De Nederlandse organisatie produceert slimme oplossingen voor de bouw. Denk aan bevestigingssystemen voor daken, gevelsystemen, houtbouw, ramen, deuren en industrie. Ze leveren toegevoegde waarde door deskundig advies, hoogwaardige producten en uitstekende systemen, zodat klanten veilige en duurzame gebouwen kunnen neerzetten.

Cultuur


Bij SFS Group Nederland werken zo een 60 bevlogen en trotse medewerkers. De cultuur van de organisatie laat zich omschrijven als een no-nonsens (technische) omgeving met
betrokken medewerkers. Open, informeel en professioneel.
Richt je werkdag in zoals dat jou past! 
Of je liever thuis, of op kantoor bent, van 9 tot 5, of flexibel werkt; jij bepaalt wat voor jou het meest efficient werkt.
Een extra dagje vrij
30 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband en de mogelijkheid om 1 week verlof bij te kopen.
Stevige secundaire arbeidsvoorwaarden
Een bovengemiddelde pensioenregeling, 8% vakantiegeld, sportvergoeding, bonusregeling en winstuitkering zit allemaal in ons voordelenpakket bij een vast dienstverband.

Wat bieden wij?

 • Een goed salaris dat past bij de functie, opleiding en ervaring;
 • Bedrijfspensioenregeling;
 • Maar liefst 30 verlofdagen bij een fulltime dienstverband;
 • Flexibele werktijden voor goede work/life balance;
 • De mogelijkheid om gerichte bijscholingscursussen/opleidingen te volgen;
 • Wij stimuleren een gezonde levensstijl; vers fruit op kantoor; leaseplan voor een nieuwe (e-)bike en sporten van de zaak;

Wat vragen we van jou?

 • MBO of HBO werk- en denkniveau verkregen door opleiding of werkervaring, richting veiligheid of techniek;
 • Bij voorkeur een afgeronde MVK-opleiding in combinatie met een technische opleiding.
 • Je brengt jouw ideeën en initiatieven gemakkelijk naar voren en stemt af via korte lijnen;
 • Het beheersen van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is een vereiste;
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor veiligheid technische gerelateerde zaken; je bent goed in administratieve zaken, precies, kritisch en proactief.
 • Kennis van MS Office (Excel), ISO 9001 en 14001

Klinkt dit als de mooie volgende stap in jouw loopbaan?

Stuur je CV met motivatie naar hrm-nl@sfs.com. Mochten er vragen zijn over de sollicitatie dan kun je bellen, mailen of appen naar Yvonne Wildenberg, HR Manager.

Mail: yvonne.wildenberg@sfs.com 
Bel: 0031 (0)6 114 080 44
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Aan het laden
Aan het laden
Close now