Samen één Samen één Samen één
 • 32-40 uur per week
 • HBO
 • 3+ JAAR ERVARING
 • Helmond

Manager Customer Service


Ben jij een leidinggevende die weet hoe je het beste uit je team kunt halen en bouw jij graag mee aan een snelgroeiende organisatie?

Functieomschrijving


Tevreden klanten zijn het belangrijkste, net zoals jouw team. Je gaat bouwen aan een klantgericht en betrokken team, je coacht je teamleden en zorgt dat zij zich ontwikkelen. Je geeft leiding, draagt zorg voor een optimale personeelsbezetting en up to date werkinstructies. Je voert en documenteert individuele (beoordelings)gesprekken, verzuimbegeleiding en draagt bij aan een prettige werkomgeving.

Samen met je team ben je verantwoordelijk voor het gehele orderproces, van eerste klantcontact tot de aftersales. Het werk wordt dagelijks verdeeld en als er bijzonderheden zijn worden deze besproken met de afdeling. Je kunt de juiste prioriteiten stellen zodat alle klantafspraken worden nagekomen.

Voor het analyseren en verbeteren van de processen krijg je alle ruimte. Het schrijven van een commercieel plan, samen met de Sales Managers, om zo SFS naar de volgende fase te helpen behoort tot je prioriteiten. Het plan ga je omzetten naar concrete acties en worden geïmplementeerd binnen de organisatie.
 

De afdeling

Jouw afdeling staat midden in de organisatie waardoor het werk heel gevarieerd is; geen dag is hetzelfde! Met jouw customer service ervaring weet jij dat er een interne en externe focus vereist is. Je hebt continu contact met collega´s van sales, inkoop, productie en magazijn. Je staat stevig in je schoenen en kunt communiceren met alle lagen van de organisatie. Jouw ideeën en initiatieven breng je makkelijk naar voren en stemt deze af via korte lijnen.


Herken je je in onze kernwaarden; betrouwbaar, toegewijd en inventief?

Daar staan we voor. Samen één!

Over ons

SFS is een snelgroeiende, financieel gezonde toeleverancier en Europees producent in de bouwbranche. De volgende merken zijn vertegenwoordigd: SFS, Guardianen Gesipa. SFS Group Nederland is gevestigd in Helmond en onderdeel van multinational SFS Group in Zwitserland. SFS Group is wereldwijd in 26 landen met ruim 14.000 medewerkers actief op meer dan 80 locaties.

SFS Group Nederland

De Nederlandse organisatie produceert slimme oplossingen voor de bouw. Denk aan bevestigingssystemen voor daken, gevelsystemen, houtbouw, ramen, deuren en industrie. Ze leveren toegevoegde waarde door deskundig advies, hoogwaardige producten en uitstekende systemen, zodat klanten veilige en duurzame gebouwen kunnen neerzetten.

Cultuur

Bij SFS Group Nederland werken zo een 60 bevlogen en trotse medewerkers. De cultuur van de organisatie laat zich omschrijven als een no-nonsens (technische) omgeving met
betrokken medewerkers. Open, informeel en professioneel.
Richt je werkdag in zoals dat jou past!
Of je liever thuis, of op kantoor bent, van 9 tot 5, of flexibel werkt; jij bepaalt wat voor jou het meest efficient werkt.
Een extra dagje vrij
30 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband en de mogelijkheid om 1 week verlof bij te kopen.
Stevige secundaire arbeidsvoorwaarden
Een bovengemiddelde pensioenregeling, 8% vakantiegeld, sportvergoeding, bonusregeling en winstuitkering zit allemaal in ons voordelenpakket bij een vast dienstverband.

Wat bieden wij?


 • Een goed salaris dat past bij de functie, opleiding en ervaring;
 • Een bovengemiddelde bedrijfspensioenregeling;
 • Maar liefst 30 verlofdagen en de mogelijkheid om bij te kopen;
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en verbetermogelijkheden;
 • Wij stimuleren een gezonde levensstijl; vers fruit op kantoor; leaseplan voor een nieuwe (e-)bike en sporten van de zaak;
 • Maar we houden ook van een feestje waaronder leuke uitjes met de personeelsvereniging;


Wat vragen we van jou?


 • HBO werk- en denkniveau verkregen door opleiding of werkervaring;
 • Minimaal 3 jaar ervaring als leidinggevende; je weet hoe jij de medewerkers kan motiveren en coachen;
 • Je bent analytisch, denkt oplossingsgericht en bent commercieel;
 • Het beheersen van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is een vereiste; Duits is een pre;
 • SAP-kennis is een vereiste.


Vragen & solliciteren


Klinkt dit als de mooie volgende stap in jouw loopbaan? 
Stuur dan je CV met motivatie naar hrm-nl@sfs.com.

Voor specifieke vragen kun je bellen, mailen of appen naar Yvonne Wildenberg, HR Manager via yvonne.wildenberg@sfs.com of +31 (0)6 114 08 044.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Aan het laden
Aan het laden
Close now