NVF2F voor verdiepingshoge gevelbekledingNVF2F (NVELOPE® floor-to-floor) NVELOPE®-achterconstructiesysteem is geschikt voor het toepassen van verdiepingshoge gevelbekleding.

Met het NVF2F-gevelsysteem bevestigt u gevelbekleding van bijvoorbeeld vezelcement, HPL (High Pressure Laminate) en metalen panelen vanaf de voorzijde met behulp van klinknagels of schroeven. Daarnaast kan het gevelsysteem als basis dienen voor de NV3/4/5 en 8 systemen.

Uniek aan NVF2F is dat het mogelijkheden biedt tot aanzienlijk grotere overspanningen dan andere bestaande gevelsystemen. De NVF2F-beugels zijn verankerd met behulp van primaire bevestigers. Elke NVF2F-beugel geeft u de gewenste stelmogelijkheden om het gevelsysteem en de gevelbekleding perfect op elkaar af te stemmen.

Eigenschappen

  • NVF2F is onderdeel van het NVELOPE®-achterconstructiesysteem en is geschikt voor het toepassen van verdiepingshoge gevelbekleding.
  • Het NVF2F-gevelsysteem is uitermate geschikt wanneer er grote, verticale overspanningen gewenst zijn (bijvoorbeeld bij een parkeergarage).
  • De NVF2F ‘T’-profielen worden bevestigd op dubbele NVELOPE®-beugels.
  • Bevestiging in de slobgaten van de beugels zorgt voor een ‘glijpunt-beugel’, zodat windbelasting op de gevelbekleding wordt afgedragen naar de ondergrond.
  • Bevestiging in de ronde gaten van de beugels zorgt voor een ‘vastpunt-beugel’, zodat het eigen gewicht en het gewicht van de gevel kan worden gedragen.
  • De afstand tussen de NVELOPE®-beugels en -profielen is afhankelijk van onder andere de afmetingen en het gewicht van de gevelpanelen, de lokale windbelasting.

Materiaal

Het NVF2F-gevelsysteem is geproduceerd uit geëxtrudeerd 6005A T6 aluminium, overeenkomstig met materiaalnorm EN 573-3 en productienorm EN 755. Aluminium 6005A is een middelsterke legering met uitstekende corrosiewerende kenmerken.

Mogelijkheden

  1. NVELOPE®-beugels:  deze beugels bieden de mogelijk om eventuele onregelmatigheden tussen de ondergrond en het verticale profiel te corrigeren en perfect uit te lijnen.

  2. Groene isolators:  een standaard geassembleerde isolator van harde polypropyleen (geplaatst tussen de NVELOPE®-beugel en de ondergrond).

Meer informatie

Wilt u meer weten over het NVELOPE® NVF2F-gevelsysteem? We helpen u graag!
Onze experts helpen u vrijblijvend verder met informatie, berekeningen of advies over onze producten.


Wellicht vindt u deze thema’s ook interessant...

Aan het laden
Aan het laden
Close now