NV9 montagesysteem gevelbekleding


Om je gevelbekleding perfect te kunnen plaatsen, heb je een montage systeem nodig. NV9 is het eenvoudige NVELOPE®-systeem bestaande uit Omega- en Zed-profielen.

Bij dit vereenvoudigde systeem, dat geschikt is voor geventileerde gevels met een geringe afstand tot de ondergrond van 25 mm of 40 mm, is er geen stelmogelijkheid tussen de ondergrond en de voorkant van de gevel.

Weet je niet zeker welk montage systeem bij jouw gevelbekleding past? Neem contact op met onze expert voor gratis advies!


Eigenschappen

Het NV9-systeem is alleen geschikt om panelen aan de voorzijde met behulp van schroeven of rivetten te bevestigen of verlijmen. Zed-profielen worden gebruikt op de hoekverbindingen van de gevel en Omega-profielen worden gebruikt ter plaatse van voegen. De profielen worden rechtstreeks op de ondergrond vastgezet met behulp van primaire bevestigingsmiddelen.

Zeker weten of het NV9-systeem geschikt is voor jouw project? Vraag vrijblijvend advies van een van onze experts.


Materiaal

Geproduceerd uit geëxtrudeerd 6005A T6 aluminium overeenkomstig met materiaalnorm EN 573-3 en productienorm EN 755. Aluminium 6005A is een middelsterke legering met uitstekende corrosiewerende kenmerken.


Goedkeuring

British Board of Agrément (BBA) - 19/5671


Meer informatie

Wil je meer weten over het vereenvoudigde NV9 systeem? We helpen je graag!
Onze experts helpen je vrijblijvend verder met informatie, berekeningen of advies over onze producten.
 

Anderen bezoekers bekeken ook...

Aan het laden
Aan het laden
Close now