NV8 verborgen mechanische bevestiging met behulp van een lijmverbinding


Om je gevelbekleding perfect te kunnen plaatsen, heb je een montage systeem nodig. Het NV8 systeem maakt gebruik van het NVELOPE®-systeem, in combinatie met SFS bevestigers.


NV8 is een alternatief NVELOPE-systeem voor verborgen, mechanische bevestiging door middel van een lijmverbinding.

Weet je niet zeker welk montage systeem bij jouw gevelbekleding past? Neem contact op met onze expert voor gratis advies!

Eigenschappen

  • NV8 is een alternatief NVELOPE-systeem voor verborgen, mechanische bevestiging door middel van een lijmverbinding.
  • De hangers worden bevestigd, zowel on-site en off-site met TUF-rivetten, schroeven of lijm om een verborgen bevestiging te realiseren.
  • De horizontale NVELOPE-profielen worden aan de verticale profielen bevestigd. Panelen voor geventileerde gevels worden aan de horizontale profielen opgehangen en bevestigd met statische en verstelbare hangers.
  • NVELOPE- ‘L’-profielen worden vastgezet met NVELOPE-wandbeugels die op verschillende punten vast en flexibel zijn bevestigd.
  • NVELOPE-wandbeugels welke dienen als vast punt dragen het eigen gewicht af naar de ondergrond.
  • NVELOPE-wandbeugels welke dienen als flexibel punt nemen de windbelasting op en maken uitzetting en krimp van het verticale profiel mogelijk.

De afstand tussen NVELOPE-wandbeugels is afhankelijk van de kenmerken van de bekleding zoals de afmetingen en het gewicht en daarnaast speelt de lokale windbelasting een belangrijke rol. Wil je advies over de afstand die je binnen jouw project moet aanhouden? Neem dan vrijblijvend contact op!


Materiaal

Geproduceerd uit geëxtrudeerd 6005A T6 aluminium overeenkomstig met materiaalnorm EN 573-3 en productienorm EN 755. Aluminium 6005A is een middelsterke legering met uitstekende corrosiewerende kenmerken.

Goedkeuring

British Board of Agrément (BBA) - 09/4678


Mogelijkheden

Het NV8 systeem is te combineren met de volgende opties. 

  1. NVELOPE-wandbeugels bieden de mogelijk om onregelmatigheden in de ondergrond te corrigeren en het verticale profiel perfect uit te lijnen. 

  2. Groene isolators: standaard geassembleerde isolator van harde polypropyleen (geplaatst tussen de NVELOPE-wandbeugel en de ondergrond).Meer informatie

Wil je meer weten over het NV8 systeem voor verborgen, mechanische bevestiging met behulp van een lijmverbinding?
We helpen je graag! Onze experts helpen je vrijblijvend verder met informatie, berekeningen of advies over onze producten.

Andere bezoekers bekeken ook...

Aan het laden
Aan het laden
Close now