NH3-horizontaal gevelsysteem


Om je gevelbekleding perfect te kunnen plaatsen, heb je een montagesysteem nodig. NH3 is het NVELOPE® horizontale systeem dat geschikt is voor de bevestiging van smalle verticale panelen vanaf de voorzijde.

Met het NH3-horizontaal gevelsysteem is het mogelijk om horizontale L-profielen direct in of aan de beugel te bevestigen. De NH3-beugels beschikken namelijk over een horizontale uitsparing, waardoor er eenvoudig een ‘L’-profiel of ‘L’-profiel met lip in kan worden geschoven.

Het NH3-gevelsysteem is te gebruiken in combinatie met de bevestigers uit het SFS-assortiment.  


Eigenschappen

  • NH3 is onderdeel van het NVELOPE®-achterconstructiesysteem en is een horizontaal gevelsysteem dat geschikt is voor smalle, verticale gevelpanelen.
  • De NH3-beugel wordt bevestigd aan de ondergrond. Dit kan een stalen, metselwerk/betonnen of een houten ondergrond zijn.
  • Het NH3-horizontaal gevelsysteem beschikt over horizontale uitsparingen, wat het mogelijk maakt om horizontale ‘L’-profielen direct in/aan de beugel te bevestigen.
  • Het bevestigde ‘L’-profiel kan naar wens worden uitgelijnd en worden gefixeerd in een vast of flexibel punt zodat het profiel ruimte heeft voor uitzetting en krimp.
  • Het NH3-horizontaal gevelsysteem is geschikt voor bevestiging vanaf de voorzijde van het gevelpaneel.

Weet u niet zeker welk systeem bij uw gevelbekleding past? Neem contact op met onze expert voor gratis advies!

Materiaal

Het NH3-horizontaal gevelsysteem is geproduceerd uit geëxtrudeerd 6005A T6 aluminium, overeenkomstig met materiaalnorm EN 573-3 en productienorm EN 755 . Aluminium 6005A is een middelsterke legering met uitstekende corrosiewerende kenmerken.

Goedkeuring

British Board of Agrément (BBA) - 19/5671

Opties

  1. NVELOPE®-beugels: deze beugels bieden de mogelijk om eventuele onregelmatigheden tussen de ondergrond en het verticale profiel te corrigeren en perfect uit te lijnen.
  2. Groene isolators: een standaard geassembleerde isolator van harde polypropyleen (geplaatst tussen de NVELOPE®-beugel en de ondergrond).


Instelbereik: 60 x 40 x 2.2

Instelbereik: 60 x 40 x 2.5 

Meer informatie

Wilt u meer weten over het NVELOPE® NH3-horizontaal gevelsysteem? We helpen u graag! Onze experts helpen u vrijblijvend verder met informatie, berekeningen of advies over onze producten.


Download NH3 Flyer

PDF | 2.82MB

Wellicht vindt u deze thema’s ook interessant...

Aan het laden
Aan het laden
Close now