GluRay®


Het systeem voor de hoogwaardige, weersonafhankelijke verlijming van panelen


Het lijmen van geventileerde gevelpanelen wordt weersonafhankelijk en kwalitatief hoogwaardig. Het innovatieve GluRay®-gevelsysteem biedt gevelbouwers maximale flexibiliteit en zekerheid van handelen. Het achterconstructiesysteem NH3GR vormt de basis. Het lijmproces wordt naar de werkplaats gebracht waardoor dit het hele jaar door plaats kan vinden onder gecontroleerde omstandigheden – met kwalitatief hoogwaardige, uniforme resultaten.

Efficiënte toepassing en montage

Op de bouwplaats garandeert het systeem eveneens een efficiënt proces, want de panelen hoeven daar alleen nog maar met de verlijmde GluRay®-profielen in het contraprofiel te worden ingehangen, afgesteld en gefixeerd. Om zijwaartse verschuiving te voorkomen, wordt elk paneel afzonderlijk geborgd met een fixatieschroef. De intelligente constructie van de GluRay®-profielen draagt bij aan een efficiënte montage. De beide profielen die hiervoor nodig zijn, dienen exact op elkaar afgestemd en in de fabriek kant-en-klaar en absoluut passend geprefabriceerd worden. De standaardmaat tussen de openingen in het hoedprofiel met ronde gaten en slobgaten dat voor GluRay® nodig is, zorgt voor een tijdbesparende, comfortabele en nauwkeurige montage.

Materiaal

De GluRay®profielen zijn geproduceerd van geëxtrudeerd 6063 T66 aluminium overeenkomstig met materiaalnorm EN 573-3 en productienorm EN 755. Aluminium 6063 T66 is een middelsterke legering met uitstekende corrosiewerende kenmerken.


Meer informatie

Wil je meer weten over het Gluray systeem? We helpen je graag! Onze experts helpen je vrijblijvend verder met informatie, berekeningen of advies over onze producten.

Download GluRay brochure

PDF | 3.59MB

Bekijk onze GluRay® installatievideo

Aan het laden
Aan het laden
Close now