Samen één Samen één Samen één

Werken bij SFS


Onderdeel worden van een team van 60 toppers die aan de slag zijn voor SFS Group Nederland, Guardian of Gesipa? Je gaat aan de slag voor marktleiders in de bouwbranche en wordt onderdeel van multinational SFS Group in Zwitserland.

Wij bieden

  • 30 Vakantiedagen
  • Winstdeling
  • Bovengemiddeld pensioen - 5% ‘betaal’ jij, 26% wij!
  • Flexibele werktijden
  • Thuiswerken
  • Verlof sparen voor sabbatical of eerder stoppen met werken
Per functie zijn er verschillende verantwoordelijkheden en voordelen. Bekijk de verschillende rollen die we op dit moment willen invullen.

Ook meewerken aan de toekomst? - Vacatures

Op dit moment zijn we actief op zoek naar iemand die deze rol kan vervullen.

Wie ben jij?

Jij bent een pragmatisch en no-nonsens type, met affiniteit met techniek of bouw. Je kunt met jouw skills het verschil maken voor de betrouwbaarheid en/of inventiviteit van onze organisatie. Je voelt je op je gemak in een open, collegiale sfeer. Je houdt van vrijheid om dingen op jouw manier te doen en je neemt verantwoordelijkheid voor jouw taak. Je staat er echter niet alleen voor, je weet je collega’s te vinden of een team samen te stellen als dat je dichter bij jouw doel brengt.

Jouw carrière - Inventing success together

Het succes van jouw carrière en het succes van SFS geven we samen vorm. Wij ondersteunen jouw skills met passende opleidingen als je daartoe de ambitie hebt. Zo kan jij jezelf zowel professioneel als persoonlijk blijven uitvinden. En zo werken we samen aan de volgende uitvinding van SFS.


Het sollicitatieproces


Het begin van je SFS carrière

Binnen twee gesprekken weten we meestal of het klikt, of jij geschikt bent en of wij kunnen bieden wat jij zoekt. Je krijgt dan van ons eerst een contract voor bepaalde tijd, dat bij goed functioneren altijd een vast contract wordt.


 


Zijn we het samen eens geworden?

Je werk maakt een groot deel uit van je leven. We vinden het daarom belangrijk dat je je snel op je gemak voelt. We zorgen ervoor dat jij in de eerste weken zacht landt en al je collega’s en de organisatie leert kennen.

Hoe is het om bij SFS te werken?

Welkom bij SFS! De plek waar jij jezelf, jouw functie en oplossingen in de bouwbranche opnieuw uitvindt. Op je lease-e-bike trap je met gemak richting Helmond, waar je eenmaal gearriveerd een appel van de gratis-fruit-stapel graait en vervolgens incheckt bij je team. Samen bepalen jullie nieuwe prioriteiten voor de dag of week, waarna je vervolgens aan de slag gaat. Op je thuiswerkdag ben je lekker gefocust aan het werk en duik je tussendoor de sportschool in met je kortingsabonnement van SFS om even van die stoel te komen. Aan het einde van de week ben je tevreden met de resultaten en staat er een gezellige pv-activiteit op het programma.

Secundaire arbeidsvoorwaarden

  • Vers fruit
  • Sportabonnement
  • Lease-a-bike deal
  • Personeelsvereniging


Echt een goed gevoel krijgen?

Daarvoor moet je het ervaren. We nodigen je daarom uit om bij interesse contact op te nemen met onze HR afdeling: hrm-nl@sfs.com.

Voor specifieke vragen kun je bellen, mailen of appen naar Lucas Borsboom, managing director lucas.borsboom@sfs.com of 06-47098658.
Aan het laden
Aan het laden
Close now