Koning Willem 1 College


Hout defenieert vernieuwende schoolgebouw
in ‘s-Hertogenbosch 

Samen met houtconstructiespecialist Heko Spanten werkt SFS aan het Koning Willem 1 College in 's-Hertogenbosch. Een gebouw, ontworpen door Nieuwe architecten uit Utrecht, om het onderwijsprogramma zo goed mogelijk te faciliteren én dat op zichzelf ook een inspirerende en educatieve plek is voor gebruikers, medewerkers, studenten en bezoekers.


De nieuwbouw van de nieuwe locatie van het Koning Willem 1 College aan de Onderwijsboulevard 3, heeft afgelopen september zijn hoogste punt bereikt! De definitieve oplevering staat gepland op 1 juni 2021.

Houtbouwbevestigers

De SFS schroeven die in dit project zijn gebruikt, zijn de WR-T voldraadschroeven, van wel 900 mm lang! De grote sterkte van het systeem WR in combinatie met een snelle en betrouwbare verwerking vormt een garantie voor efficiënte en veilige verbindingen en verstevigingen in de constructieve houtbouw.

Tevens zijn deeldraad schroeven gebruikt, de HT-T-CS houtbouw bevestigers; dé houtbouw bevestigers met revolutionaire punt, waarbij de snelle en veilige montage een tot 30% kortere verwerkingstijd biedt. 

Project hoogtepunten


Toegevoegde waarde
  • houtbouw bevestigers met revolutionaire punt 
  • snelle en betrouwbare verwerking
  • efficiënte en veilige verbindingen en verstevigingen  

SFS oplossing
Houtbouw bevestiger HT-T-CS
Houtbouw bevestiger WR

Architect
Nieuwe architecten

Hoofd aannemer
Balfour Beatty Construction

Onder aannemer
Procladd (Scotland) Ltd

Locatie
's-Hertogenbosch, Nederland

Aan het laden
Aan het laden
Close now