Kenmerken en innovaties

Verfbaar bevestigingsmateriaal - alle varianten beschikbaar

SFS biedt een breed scala aan gekleurde bevestigingsmaterialen, zowel nat- als poedergecoat. Het ­coatingproces resulteert in een robuuste afwerking die uitstekend bestand is tegen weersinvloeden en kleurstabiliteit biedt bij blootstelling aan externe omstandigheden.

Veilige installatie - bestand tegen losdraaien en trillingen

De geometrie van de bevestiger, zoals de afgeknipte draadeinden en gedefinieerde vrije draaizone, bundelen krachten om gebruiksvriendelijke, zeer veilige bevestigingsmaterialen te bieden - beschermd tegen ­overdraaien. Het resultaat is een trillingsbestendige verbinding die niet losdraait.

Vuurbestendig - betrouwbaar en veilig

Deze producten zijn geproduceerd van niet-brandbaar materiaal (klasse A1) volgens EN 13501-1 en getest op hun brandwerendheid tot klasse R30-R120 volgens EN 13501-2.

Aardbevingsbestendig - lange fysieke levensduur

Aardbevingsbestendige producten zijn ontwikkeld voor categorie C1 en/of C2 volgens Eurocode EN 1992-4 en zorgen voor een hoge duurzaamheid en levensduur.

Schroefdraad vrije zone - veilige en spanningsvrije installatie

De schroefdraad vrije zone maakt het mogelijk dat de bevestiger overdraaid kan worden, resulterend in een spanningsvrije installatie. Binnen het gedefinieerde klembereik wordt ervoor gezorgd dat de verbinding niet rammelt.

Slagschroevendraaiers kunnen worden gebruikt - ergonomische installatie

De geometrie van de bevestiger maakt het gebruik van een slagmoersleutel mogelijk. Deze machines zijn ergonomisch in gebruik omdat er geen torsie op de pols is. Bovendien zijn de machines meestal kleiner dan reguliere boormachines en kunnen ze dus worden gebruikt op moeilijk bereikbare plaatsen.

Dubbele draadstart - ideale uitlijning

De dubbele draadstart zorgt voor een ideale uitlijning van de bevestiger ten opzichte van het paneel. Bovendien voorkomt het dat de bevestiger losdraait als gevolg van uitzetting en krimp.

Bi-metaal - hoge corrosiebestendigheid

Hoge corrosiebestendigheid omdat het materiaal in het klembereik is gemaakt van austenitisch roestvrij staal. Tegelijkertijd is het mogelijk om in staal te boren dankzij de boorpunt van koolstofstaal.

Ribben onder de kop - bescherming tegen overdraaien

De ribbels onder de kop fungeren als een soort remblok en verminderen zo het risico op overdraaien.

De ribbels onder de kop fungeren als een remblok en verminderen zo het risico op overdraaien

De ribbels onder de kop fungeren als een soort remblok en verminderen zo het risico op overdraaien. De bevestiger wordt concentrisch ten opzichte van het voorgeboorde bekledingspaneel geïnstalleerd. Hierdoor kan de thermische uitzetting volledig worden benut. Om dit te bereiken moeten de aanbevolen gereedschappen en de bijbehorende installatierichtlijnen in acht worden genomen.

Aan het laden
Aan het laden
Close now