EK actie 2024

We verlopen 5 EK-sets onder onze volgers

We hebben zin in het komende EK. Zit jij er ook klaar voor? Bij SFS hebben we al een EK-pool opgezet voor onze collega's. Maar we vinden het ook leuk om samen met onze klanten, partners en volgers de sfeer van het EK te beleven. Om die reden hebben we een leuke EK-actie: volg niet alleen het EK, maar ook onze bedrijfspagina.

Het enige wat je hoeft te doen is een van onze LinkedIn-bedrijfspagina's te volgen. Hieronder hebben we ze op een rijtje gezet. Als je ze alle drie volgt, dan maak je natuurlijk meer kans om uitgeloot te worden. Op de dag van de finale maken we de gelukkige winnaars bekend.

Waar maak je kans op? 

Dat is één van de 5 EK-sets: een EK-bal en een mooi SFS-sportshirt van Nike.

Linkedin bedrijfspagina's
EURO2024 voetbal
Sportshirt SFS Nike

Actievoorwaarden:

Deze actie wordt georganiseerd door SFS Group The Netherlands. Je volgt minimaal één van onze bedrijfspagina's gedurende het EK. De actieperiode loopt tot en met 10 juli 2024. Op de finaledag, 14 juli, zullen we de namen via LinkedIn bekend maken, via het kanaal van SFS The Netherlands. We geven 5 EK-sets weg, die onder alle volgers van onze drie LinkedIn-bedrijfspagina's worden verloot. Medewerkers van SFS Group zijn uitgesloten van deelname. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. SFS Group The Netherlands behoudt zich het recht voor om op elk moment de actie te wijzigen of te beëindigen.
Aan het laden
Aan het laden
Close now